The Floor is Yours

Het Jeugdcultuurfonds organiseert samen met Mad Skills – dé expert op het gebied van Urban Culture en Sports – en de Nederlandse Breakdance League de dansactie ‘The Floor is Yours’ om meer kinderen de kans te geven te dansen en deel uit te maken van een groep waar het gaat om het maken van plezier en vrienden. Een plek waar iedereen welkom is. Zwart, wit, jong, oud, jongen, meisje, arm, rijk: iedereen wordt gewaardeerd om wat hij of zij is en al dansend laat zien.

wat is The Floor is yours?

In de steden Groningen, Weert, Rotterdam en Utrecht, aangevuld met Den Bosch, Leeuwarden en Heerlen, zijn in 2017 2 x een serie van tien lessen gestart met danscoaches, bekend uit de urban dance scene voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. De lessen zijn een uitstekende manier om kennis te maken met urban dans. De kosten voor de hele serie danslessen bedraagt 25 euro. Als ouders de lessen niet kunnen betalen, wordt het lesgeld betaald door het Jeugdcultuurfonds.

Mee naar de battle!

Onderdeel van The Floor is Yours is de City vs City battle dat gekoppeld is aan een event van de Nederlandse Breakdance League. Hier maken deelnemers van The Floor is Yours kennis met het wedstrijdelement van breakdance en de diverse onderdelen van de urban cultuur. Alle deelnemers zullen tijdens de reeks lessen met hun danscoach deze battle bezoeken.

Waar worden de lessen gegeven?

De lessen warden gegeven in Groningen, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht, Weert, Eindhoven, Heerlen en Den Bosch. Eind maart 2018 start er weer in een aantal steden een reeks van lessen. Zodra de locaties bekend zijn zullen we ze hier publiceren maar houd ook ons Instagram pagina en  Facebookpagina in de gaten. Daar komt altijd het laatste nieuws op te staan. Liken en delen maar!

Wat kost het?

De tien lessen kosten € 25.
Let op:
voor wie het niet kan betalen. Het Jeugdcultuurfonds helpt! Stuur ons dan vooral een mail.

Meer weten?

Stuur een mailtje naar: thefloorisyours@jeugdcultuurfonds.nl.

Wanneer?

De volgende lessenreeks begint eind maart! Houd deze website in de gaten want vanaf half februari 2018 kun je je hiervoor aanmelden!