The Floor is Yours

‘The Floor is Yours’ is een serie van tien breakdancelessen die op 11 verschillende locaties in Nederland gegeven wordt en kinderen de kans geeft te dansen en deel uit te maken van een groep. The Floor is Yours wordt sinds 2017 twee keer per jaar georganiseerd door het Jeugdcultuurfonds, Mad Skills en de Nederlandse Breakdance League. Vanaf maart kun je breakdance lessen volgen in Breda, Eindhoven, Gorinchem, Groningen, Roermond, Rotterdam.

 wat is The Floor is yours?

  • In maar liefst  10 steden in Nederland start in maart 2018 een serie van tien lessen.
  • De lessen worden gegeven door danscoaches, bekend uit de urban dance scene
  • De lessen zijn voor kinderen vanaf 6 jaar.
  • Kinderen leren in tien lessen de basis van breakdancen en de moves die erbij horen.
  • De kosten voor de hele serie danslessen bedraagt 25 euro. Als ouders de lessen niet kunnen betalen, wordt het lesgeld betaald door het Jeugdcultuurfonds.
  • Is een kind enthousiast? Dan kan het na de reeks lessen bij de dansdocent de reguliere lessen gaan volgen. Mocht betaling een probleem zijn kan het Jeugdcultuurfonds de lessen betalen.

Mee naar een battle!

Onderdeel van The Floor is Yours is de City vs City battle dat gekoppeld is aan een event van de Nederlandse Breakdance League. Hier maken deelnemers van The Floor is Yours kennis met het wedstrijdelement van breakdance en de diverse onderdelen van de urban cultuur. Alle deelnemers zullen tijdens de reeks lessen met hun danscoach deze battle bezoeken.

De battle zal plaatsvinden op zondag 10 juni 2018 in Amsterdam – locatie volgt!

Waar worden de lessen gegeven?

De lessen worden gegeven in onderstaande steden. Houd ook onze Instagram pagina en  Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws, maar vooral om moves met elkaar uit te wisselen. Liken en delen maar!

Klik op de link voor informatie over tijd en locatie van jouw stad én om je in te schrijven (staat jouw stad er nog niet bij? Houd de site in de gaten voor updates!):

Wat kost het?

De tien lessen kosten € 25.
Let op:
voor wie het niet kan betalen. Het Jeugdcultuurfonds helpt! Stuur ons dan vooral een mail.

Meer weten?

Stuur een mail naar: thefloorisyours@jeugdcultuurfonds.nl.

Wanneer?

De volgende lessenreeks begint eind maart! Aanmelden kan via onderstaand formulier: