terug

The Floor is Yours is terug!

Na het succes van vorig jaar kun je je vanaf nu weer inschrijven voor 10 lessen breakdance!

Het Jeugdcultuurfonds organiseert samen met Mad Skills – dé expert op het gebied van Urban Culture en Sports en de Nederlandse Breakdance League – een dansactie om meer kinderen de kans te geven te dansen en deel uit te maken van een groep waar het gaat om het maken van plezier en vrienden. Een plek waar iedereen welkom is. Zwart, wit, jong, oud, jongen, meisje, arm, rijk: iedereen wordt gewaardeerd om wat hij of zij is en al dansend laat zien.

Onderdeel van The Floor is Yours zijn de dancebattles van de Nederlandse Breakdance League. Hier maken deelnemers van The Floor is Yours kennis met het wedstrijdelement van breakdance en de diverse onderelen van de urban cultuur. Alle deelnemers zullen tijdens de reeks lessen met hun danscoach één of meerdere van deze battles bezoeken.

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen zich aanmelden via de website www.jeugdcultuurfonds.nl/thefloorisyours. Wees er snel bij want er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen. De kosten zijn € 25,- voor de 10 lessen en een bezoek aan een heuse breakdancebattle. Als ouders de lessen niet kunnen betalen, stuur ons dan vooral een mailtje want dan wordt het lesgeld betaald door het Jeugdcultuurfonds.

Dansdocent: Lucas Winkel
Locatie: Backbone 050, Tavertijnstraat 12 in Groningen
Tijd: woensdag 16.30 – 18.00 uur
Periode: woensdag 11 oktober – les gaat door in de herfstvakantie (!) – t/m 13 december

Check ook het leuke filmpje hierover!