terug

Rabobank foundation draagt bij aan Jeugdcultuurfonds

De Rabobank foundation draagt bij aan het aansluiten van nieuwe gemeenten bij het Jeugdcultuurfonds. In Zeeland zijn in 2017 2 gemeenten aangesloten bij het Jeugdcultuurfonds. De gemeenten Vlissingen en Veere zorgen ervoor dat op heel Walcheren kinderen gebruik kunnen maken van een cultuurkans via het Jeugdcultuurfonds. Het zijn de 10e en 11e gemeente die aansluiten en daar zijn we natuurlijk erg blij mee.

De Rabobank foundation en de lokale Rabobank Walcheren / Noord-Beveland waardeert dit met een bijdrage van 2500 euro per gemeente. Daarom mocht de heer de Doelder, voorzitter van het Jeugdcultuurfonds Zeeland, tijdens de Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfondsbijeenkomst op 7 maart 2018 uit handen van de heer Kindt van de Rabobank Walcheren / Noord-Beveland een cheque van maar liefst 5000 euro ontvangen.

Met dit bedrag is het fonds uiteraard erg blij; hier kunnen ongeveer 30 kinderen een cultuurkans van krijgen. Namens het Jeugdcultuurfonds Zeeland en de kinderen die we met dit geld een cultuurkans kunnen bieden danken we daarom de Rabobank Foundation en de Rabobank Walcheren / Noord-Beveland zeer!