terug

Nieuwe Ambassadeur Jeugdcultuurfonds Drenthe

Winnaar Drentse Talentprijs Cultuur wordt ambassadeur van Jeugdcultuurfonds Drenthe.

DJ Lawss
De talentvolle Cody Hidding uit Klazienaveen is drie jaar bezig onder de artiestennaam DJ Lawss. De passie voor de muziek begon in de muziekwinkel van zijn ouders. Daar werd hem ooit gevraagd om eens te kijken naar nieuwe draaitafels, die bij de winkel waren binnen gekomen.

“Sindsdien ben ik verslingerd aan de muziek. Tachtig procent van de dag zit ik in mijn studio te werken aan mijn muziek”, vertelde Cody. In 2016 bestormde zijn nummer Our World de internationale dance-hitlijsten. Op het bevrijdingsfestival 2017 was DJ LAWWS te zien als afsluiting in Emmen. Het was de eerste keer voor Hidding dat hij zo lokaal optrad. Gewoon, niet eerder voor gevraagd. Maar na het winnen van de Drentse Talentprijs Cultuur en de uitnodiging om een uurtje in Noorwegen te komen spelen tijdens een hardstyle festival kunnen de organisaties niet echt meer om hem heen.“Mensen uit de omgeving vroegen al wanneer ik in de buurt zou spelen. De jeugd wil mij wel zien.”

Wij , Jeugdcultuurfonds Drenthe, zijn ontzettend blij om zo’n jonge enthousiaste DJ als ambassadeur te mogen verwelkomen. Cody was meteen bereid om ambassadeur te worden. Hij zei hierover het volgende:

Ik ben Cody Hidding, Ik ben een DJ/Producer. Ik heb altijd het geluk gehad dat ik alle muziekinstrumenten bij de hand had, en dat ik kon oefenen wanneer ik dat wilde. Niet ieder kind heeft dat geluk, en niet iedere ouder kan zijn of haar kind een muziekinstrument of een muziekles schenken, Daarom zet ik mij in voor het jeugdcultuurfonds.

Via onderstaande link kunt u kennismaken met Cody.

https://www.youtube.com/watch?v=SdxQ9uy4RhM

.