terug

De Jeugdcultuuraward 2017 komt er aan!!

Het aanmelden van projecten voor de Jeugdcultuuraward 2017 is gestart. Ken jij een initiatief dat deze prijs verdient of wil je een eigen project voordragen?

In april 2016 hebben Jeugdcultuurfonds Arnhem en Kunstbedrijf Arnhem de Jeugdcultuuraward (JA!) in het leven geroepen.
We streven ernaar deze stimuleringsprijs jaarlijks uit te reiken aan het meest vernieuwende initiatief rond actieve cultuurparticipatie en -productie met jeugd en jongeren van 4 tot 18 jaar in één of meerdere wijken in Arnhem. Voor de exacte criteria voor deelname verwijs ik u graag naar de website van Kunstbedrijf Arnhem waar u tevens projecten kan aanmelden.

Ken jij een initiatief dat deze prijs verdient of wil je een eigen project voordragen?
Laat het ons weten! Vul het formulier in!! Aanmelden kan tot 15 mei 2017.
Als je hulp nodig hebt met invullen, dan kun je contact opnemen met Sonja Meijer via arnhem@jeugdcultuurfonds.nl.

Een onafhankelijke jury nomineert drie initiatieven.
Op de dag van de prijsuitreiking wordt bekend gemaakt wie de eerste, tweede en derde prijs hebben gewonnen. Alle drie de initiatieven krijgen maximale publiciteit. De eerste prijs is een bedrag van € 750, de tweede en derde prijs € 250.
De prijs wordt uitgereikt aan de artistiek leider van het initiatief en de bedoeling is dat het bedrag wordt besteed aan het verbreden of verdiepen van een vervolg initiatief.

De prijzengeldbestedingen van 2016 zullen tijdens de uitreiking van dit jaar bekend gemaakt worden. Tevens zullen de winnaars van vorig jaar een spetterend gezamenlijk optreden verzorgen.
De uitreiking zal in oktober plaatsvinden. De locatie en exacte datum van uitreiking zijn op dit moment nog niet bekend maar zullen op deze website vermeld worden.

U bent van harte uitgenodigd om bij de uitreiking aanwezig te zijn!