Coördinator:
Rob Fieseler
Mailadres:
zaanstad@jeugdcultuurfonds.nl
Telefoon:
06 137 953 07
Donaties op:
NL06RABO0107578476
KvK nummer:
34378475
RSIN nummer:
821927437

Zaanse informatie

Zaanse ouders

Zaanse intermediairs

Zaanse donateurs

Zaanse aanbieders

Uw dochter wil hiphoppen, uw zoon wil leren drummen…

…Maar u heeft geen idee waar u het geld vandaan moet halen. Misschien kan het Jeugdcultuurfonds Zaanstad helpen! Het Jeugdcultuurfonds is er voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit gezinnen met een minimum inkomen. Het Jeugdcultuurfonds betaalt het lesgeld of een bijdrage in de benodigde attributen, zoals instrumenten of dansschoenen, tot een maximum van 450 euro per kind, per cursusjaar.
De aanvraag voor een bijdrage kunt u niet zelf doen, die wordt gedaan door een intermediair: een tussenpersoon. Intermediairs zijn te vinden op scholen, bij maatschappelijk werk, in wijkteams, bij Jeugdzorg en in gezondheidscentra. Als de aanvraag goedgekeurd is, wordt het lesgeld direct betaald aan de lesgever. Onze coördinator weet precies  waar u een intermediair kunt vinden en kan u meer vertellen over de werkwijze.

U bent intermediair

Fijn dat u de aanvragen voor de kinderen wilt verzorgen.Mede dankzij u kunnen kinderen weer meedoen!
Meteen een aanvraag doen? Ga naar het aanvraagsysteem.

Intermediair worden?

U overweegt intermediair te worden. Daar zijn we blij mee! Hoe meer intermediairs, hoe meer kinderen mee kunnen doen.
Intermediair zijn is niet moeilijk. U hoeft zich slechts één keer aan te melden als intermediair om een aanvraag te kunnen doen.

 

u wilt helpen

Met uw steun kunnen wij kinderen steunen die graag willen, maar waar thuis geen geld is voor lessen op kunst en cultuurgebied. U kunt het verschil maken! U kunt een eenmalige donatie doen aan of een machtiging afgeven voor een structurele donatie.

Direct een donatie overmaken aan het Jeugdcultuurfonds Zaanstad?
U kunt een bedrag naar keuze overmaken op onze Rabobankrekening:
NL06RABO0107578476 t.n.v. Jeugdcultuurfonds Zaanstad

Vergeet u niet bij mededelingen uw contactgegevens te vermelden? Met uw adres of e-mailadres maakt u het voor ons mogelijk u persoonlijk te bedanken.

U geeft les

Als cultuuraanbieder wilt u natuurlijk dat alle kinderen kunnen dansen, zingen, toneelspelen of schilderen?  Ook kinderen uit gezinnen waar geen geld is voor lessen en de benodigde attributen. Van hiphop tot harp: het Jeugdcultuurfonds helpt!

Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair. Als cultuuraanbieder kunt u geen aanvraag doen. Wat u wél kunt doen, is laten zien dat het Jeugdcultuurfonds kan helpen. U kunt bijvoorbeeld foldermateriaal neerleggen, een poster ophangen of het Jeugdcultuurfonds vermelden op de website. Laat ons weten wat u nodig heeft. Meer weten of materiaal aanvragen? Mail naar info@jeugdcultuurfonds.nl.

“Van dansen ga ik uit m’n dak!”

Sam, 10 jaar