Coördinator:
Riet Goosen
Mailadres:
venlo@jeugdcultuurfonds.nl
Telefoon:
06-54787379
Adres:
Schaapsdijkweg 13a, 5913 GL Venlo
Donaties op:
NL95RABO0145258076 tnv Stichting Jeugdcultuurfonds Venlo
Bestaat sinds:
2009
KvK nummer:
14105782
RSIN nummer:
819906621

Venlose informatie

Venlose ouders

Venlose intermediairs

Venlose donateurs

Venlose aanbieders

Uw dochter wil hiphoppen, uw zoon wil leren drummen…

…Maar u heeft geen idee waar u het geld vandaan moet halen. Misschien kan het Jeugdcultuurfonds Venlo helpen!

Het Jeugdcultuurfonds betaalt (een deel van) het lesgeld voor kinderen uit financieel minder draagkrachtige gezinnen.U kunt als ouder/verzorger niet zelf een aanvraag doen. Dat wordt gedaan door een z.g. intermediair: dit is een tussenpersoon. Intermediairs zijn te vinden op scholen, bij maatschappelijk werk, in wijkteams, bij Jeugdzorg en in gezondheidscentra. Als de aanvraag goedgekeurd is, wordt het lesgeld direct betaald aan de lesgever. Onze coördinator weet precies waar u een intermediair kunt vinden (venlo@jeugdcultuurfonds.nl of telefoon 06-54787379)

U bent intermediair

Fijn dat u de aanvragen voor de kinderen wilt verzorgen. Mede dankzij u kunnen kinderen weer meedoen!
Meteen een aanvraag doen? Ga naar het aanvraagsysteem.

Intermediair worden?

U overweegt intermediair te worden. Daar zijn we blij mee! Hoe meer intermediairs, hoe meer kinderen mee kunnen doen.
Intermediair zijn is niet moeilijk. U hoeft zich slechts één keer aan te melden als intermediair om een aanvraag te kunnen doen.
Wanneer u zich via het aanvraagsysteem heeft aangemeld, wordt uw aanmelding door een lokaal Jeugdcultuurfonds beoordeeld. Vervolgens ontvangt u na deze beoordeling een bericht van goed- of afkeuring. Dit kan enige werkdagen in beslag nemen.
Als u als intermediair erkend wordt, kunt u eenvoudig online een aanvraag indienen.

Ja, ik geef!

Met uw steun kunnen wij kinderen helpen die graag willen, maar waar thuis geen geld is voor lessen op kunst en cultuurgebied. U kunt het verschil maken! Uw bijdrage komt direct ten goede aan de kinderen. U kunt een eenmalige donatie doen of een machtiging afgeven voor een structurele donatie.

Direct een donatie overmaken naar het Jeugdcultuurfonds Venlo?
U kunt een bedrag naar keuze overmaken op onze rekening:
IBAN: NL95RABO0145258076 tnv Stichting Jeugdcultuurfonds Venlo

Vergeet u niet bij mededelingen uw contactgegevens te vermelden? Met uw adres of e-mailadres maakt u het voor ons mogelijk u persoonlijk te bedanken.

U geeft les

Als cultuuraanbieder wilt u natuurlijk dat alle kinderen kunnen dansen, zingen, toneelspelen of schilderen?  Ook kinderen uit gezinnen waar geen geld is voor lessen en de benodigde attributen. Van hiphop tot harp: het Jeugdcultuurfonds helpt!

Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair. Als cultuuraanbieder kunt u geen aanvraag doen. Wat u wél kunt doen, is laten zien dat het Jeugdcultuurfonds kan helpen. U kunt bijvoorbeeld foldermateriaal neerleggen, een poster ophangen of het Jeugdcultuurfonds vermelden op de website. Laat ons weten wat u nodig heeft. Meer weten of materiaal aanvragen? Mail naar venlo@jeugdcultuurfonds.nl

“Mijn viool voelt lichtblauw…”

Lotte, 8 jaar