Coördinator:
Carmen Nijssen
Mailadres:
shertogenbosch@jeugdcultuurfonds.nl
Telefoon:
06-15642732
Adres:
Sint Jozefstraat 18 5248 AT Rosmalen
Donaties op:
NL54INGB0653337116 tnv Stichting Jeugdcultuurfonds ´s Hertogenbosch
KvK nummer:
17283463
RSIN nummer:
822315798

Bossche informatie

Bossche ouders

Bossche intermediairs

Bossche donateurs

Bossche aanbieders

Uw dochter wil hiphoppen, uw zoon wil leren drummen….

…maar u heeft geen idee waar u het geld vandaan moet halen. Misschien kan het Jeugdcultuurfonds ’s Hertogenbosch helpen! Het Jeugdcultuurfonds is er voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit gezinnen met een minimum inkomen. Het Jeugdcultuurfonds betaalt het lesgeld of een bijdrage in de benodigde attributen, zoals instrumenten of dansschoenen, tot een maximum van 425 euro per kind, per cursusjaar.

De aanvraag voor een bijdrage kunt u niet zelf doen, die wordt gedaan door een intermediair: een tussenpersoon. Intermediairs zijn te vinden op scholen, bij maatschappelijk werk, in wijkteams, bij Jeugdzorg en in gezondheidscentra. Als de aanvraag goedgekeurd is, wordt het lesgeld direct betaald aan de lesgever. Onze coördinator weet precies  waar u een intermediair kunt vinden en kan u meer vertellen over de werkwijze.

 

 

U bent intermediair

Fijn dat u de aanvragen voor de kinderen wilt verzorgen.Mede dankzij u kunnen kinderen weer meedoen!
Meteen een aanvraag doen? Ga naar het aanvraagsysteem.

Intermediair worden?

U overweegt intermediair te worden. Daar zijn we blij mee! Hoe meer intermediairs, hoe meer kinderen mee kunnen doen. Intermediair zijn is niet moeilijk. U hoeft zich slechts één keer aan te melden als intermediair om een aanvraag te kunnen doen.
Wanneer u zich via het aanvraagsysteem heeft aangemeld, wordt uw aanmelding door een lokaal Jeugdcultuurfonds beoordeeld. Vervolgens ontvangt u na deze beoordeling een bericht van goed- of afkeuring. Dit kan enige werkdagen in beslag nemen.
Als u als intermediair erkend wordt, kunt u eenvoudig online een aanvraag indienen.

U wilt iets doen!

Een tientje overmaken? Een actie voor het Jeugdcultuurfonds op touw zetten? We zijn er allemaal blij mee. Met uw steun kunnen wij kinderen helpen die graag willen, maar waar thuis geen geld is voor lessen op kunst en cultuurgebied. Met een klein gebaar kunt al verschil maken!

Uw bijdrage gaat direct naar de kinderen. U kunt een eenmalige donatie doen. Liever een machtiging afgeven voor een structurele donatie? Kijk dan op de donatiepagina.

Ja,ik geef!

U kunt een bedrag naar keuze overmaken op de rekening van het Jeugdcultuurfonds ’s Hertogenbosch:
IBAN: NL54INGB0653337116 tnv Stichting Jeugdcultuurfonds ´s Hertogenbosch

Vergeet u niet bij mededelingen uw contactgegevens te vermelden? Met uw adres of e-mailadres maakt u het voor ons mogelijk u persoonlijk te bedanken.

Van hiphop tot harp: het Jeugdcultuurfonds helpt!

Als cultuuraanbieder wilt u natuurlijk dat alle kinderen kunnen dansen, zingen, toneelspelen of schilderen.  Ook kinderen uit gezinnen waar geen geld is voor lessen en de benodigde attributen. Van hiphop tot harp: het Jeugdcultuurfonds helpt!

Als cultuuraanbieder kunt u geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair. U kunt ouders, kinderen en collega’s wél laten zien dat het Jeugdcultuurfonds helpt. U kunt bijvoorbeeld foldermateriaal neerleggen, een poster ophangen of het Jeugdcultuurfonds vermelden op uw website. Laat ons weten wat u nodig heeft!

Meer weten of materiaal aanvragen? Mail naar info@jeugdcultuurfonds.nl.