Coördinator:
Grace Dias
Mailadres:
haarlem@jeugdfondssportencultuur.nl
Aanwezig:
maandag en woensdag van 09.00 uur - 16.00 uur. Vrijdag van 09.00 - 12.00 uur. Niet aanwezig? Mail naar haarlem@jeugdfondssportencultuur.nl
Telefoon:
0643121900
Mailadres:
haarlem@jeugdfondssportencultuur.nl
Aanwezig op:
maandag en woensdag van 09.00 uur - 16.00 uur. Vrijdag van 09.00 - 12.00 uur - Niet aanwezig? Mail naar haarlem@jeugdfondssportencultuur.nl
Telefoon:
0643121900
Adres:
Postbus 5363, 2000 GJ Haarlem
Donaties op:
NL73RABO0154965553 t.n.v. Stichting Jeugdcultuurfonds Haarlem
Bestaat sinds:
2010
KvK nummer:
34362202
RSIN nummer:
821396602

Haarlemse informatie

Haarlemse ouders

Haarlemse intermediairs

Haarlemse donateurs

Haarlemse aanbieders

Uw dochter wil hiphoppen, uw zoon wil leren drummen…

…Maar u heeft geen idee waar u het geld vandaan moet halen. Misschien kan het Jeugdcultuurfonds Haarlem helpen! Het Jeugdcultuurfonds is er voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit gezinnen met een minimum inkomen. Het Jeugdcultuurfonds betaalt het lesgeld of een bijdrage in de benodigde attributen, zoals instrumenten of dansschoenen, tot een maximum van 450 euro per kind, per cursusjaar. Heeft uw gezin een HaarlemPas, dan komt u in aanmerking voor het Jeugdcultuurfonds.

De aanvraag voor een bijdrage kunt u niet zelf doen, die wordt gedaan door een intermediair: een tussenpersoon. Intermediairs zijn te vinden op scholen, bij maatschappelijk werk, in wijkteams, bij Jeugdzorg en in gezondheidscentra. Als de aanvraag goedgekeurd is, wordt het lesgeld direct betaald aan de lesgever. Onze coördinator weet precies  waar u een intermediair kunt vinden en kan u meer vertellen over de werkwijze.

U bent intermediair

Fijn dat u de aanvragen voor de kinderen wilt verzorgen. Mede dankzij u kunnen kinderen weer meedoen! Meteen een aanvraag doen? Ga naar het aanvraagsysteem.

Intermediair worden?

U overweegt intermediair te worden. Daar zijn we blij mee! Hoe meer intermediairs, hoe meer kinderen mee kunnen doen.
Intermediair zijn is niet moeilijk. U hoeft zich slechts één keer aan te melden als intermediair om een aanvraag te kunnen doen. Wanneer u zich via het  aanvraagsysteem heeft aangemeld, wordt uw aanmelding door een lokaal Jeugdcultuurfonds beoordeeld.Vervolgens ontvangt u na deze beoordeling een bericht van goed- of afkeuring. Dit kan enige werkdagen in beslag nemen.
Als u als intermediair erkend wordt, kunt u eenvoudig online een aanvraag indienen.

Ja, ik geef!

Met uw steun kunnen wij kinderen helpen die graag willen, maar waar thuis geen geld is voor lessen op kunst en cultuurgebied. U kunt het verschil maken! Uw bijdrage gaat direct naar de kinderen. U kunt een eenmalige donatie doen of een machtiging afgeven voor een structurele donatie.

Direct een donatie overmaken?
U kunt een bedrag naar keuze overmaken op onze rekening:
IBAN: NL73RABO0154965553 tnv Stichting Jeugdcultuurfonds Haarlem

Vergeet u niet bij mededelingen uw contactgegevens te vermelden? Met uw adres of e-mailadres maakt u het voor ons mogelijk u persoonlijk te bedanken.

U geeft les

Als cultuuraanbieder wilt u natuurlijk dat alle kinderen kunnen dansen, zingen, toneelspelen of schilderen?  Ook kinderen uit gezinnen waar geen geld is voor lessen en de benodigde attributen. Van hiphop tot harp: het Jeugdcultuurfonds helpt!

Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair. Als cultuuraanbieder kunt u geen aanvraag doen. Wat u wél kunt doen, is laten zien dat het Jeugdcultuurfonds kan helpen. U kunt bijvoorbeeld foldermateriaal neerleggen, een poster ophangen of het Jeugdcultuurfonds vermelden op de website. Laat ons weten wat u nodig heeft. Meer weten of materiaal aanvragen? Mail naar haarlem@jeugdcultuurfonds.nl.

Hieronder een lijst van een aantal culturele aanbieders in en om Haarlem waar kinderen deelnemen via het Jeugdcultuurfonds. Let op de lijst is niet volledig!

 

Cultuuraanbod in deze regio

“Van dansen ga ik uit m’n dak!”

Sam, 10 jaar

Nieuws

Haarlem Haarlem
Afscheid Mascha Tielemans

Mascha heeft een boodschap voor jou!    

lees meer
Haarlem Haarlem
Niny van Oerle

Ons heeft het verdrietige nieuws bereikt dat Niny van Oerle is overleden. Deze prachtvrouw heeft met enorme daadkracht…

lees meer
Haarlem Haarlem
We zijn op de goede weg!

Als kinderen sporten of iets creatiefs doen voelen ze zich gelukkiger, maken ze sociale contacten, kunnen ze zich…

lees meer
Haarlem Haarlem
De Grootste Band van Nederland in Haarlem

Op 29 mei 2016 om 13.00 uur zal de Grootste Band van Nederland komen optreden op de Grote…

lees meer