Coördinator:
Claudia Weijers
Mailadres:
eindhoven@jeugdcultuurfonds.nl
Telefoon:
06-13 19 73 17 / 06-83 97 61 11
Donaties op:
NL65RABO0153425628 tnv Stichting Jeugdcultuurfonds Eindhoven
Bestaat sinds:
2009
KvK nummer:
17257666
RSIN nummer:
821006289

Eindhovense informatie

Eindhovense ouders

Eindhovense intermediairs

Eindhovense donateurs

Eindhovense aanbieders

Uw dochter wil hiphoppen, uw zoon wil leren drummen…

…Maar u heeft geen idee waar u het geld vandaan moet halen. Misschien kan het Jeugdcultuurfonds Eindhoven helpen! Het Jeugdcultuurfonds is er voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit gezinnen met een minimum inkomen. Het Jeugdcultuurfonds betaalt het lesgeld of een bijdrage in de benodigde attributen, zoals instrumenten of dansschoenen, tot een maximum van 450 euro per kind, per cursusjaar.

De aanvraag voor een bijdrage kunt u niet zelf doen, die wordt gedaan door een intermediair: een tussenpersoon. Intermediairs zijn te vinden op scholen, bij maatschappelijk werk, in wijkteams, bij Jeugdzorg en in gezondheidscentra. Als de aanvraag goedgekeurd is, wordt het lesgeld direct betaald aan de lesgever. Onze coördinator weet precies  waar u een intermediair kunt vinden en kan u meer vertellen over de werkwijze.

U bent intermediair

Fijn dat u de aanvragen voor de kinderen wilt verzorgen.Mede dankzij u kunnen kinderen weer meedoen!
Meteen een aanvraag doen? Ga naar het aanvraagsysteem.

Intermediair worden?

U overweegt intermediair te worden. Daar zijn we blij mee! Hoe meer intermediairs, hoe meer kinderen mee kunnen doen.
Intermediair zijn is niet moeilijk. U hoeft zich slechts één keer aan te melden als intermediair om een aanvraag te kunnen doen. Wanneer u zich via het aanvraagsysteem heeft aangemeld, wordt uw aanmelding door een lokaal Jeugdcultuurfonds beoordeeld. Vervolgens ontvangt u na deze beoordeling een bericht van goed- of afkeuring. Dit kan enige werkdagen in beslag nemen.
Als u als intermediair erkend wordt, kunt u eenvoudig online een aanvraag indienen.

Ja , ik geef!

Met uw steun kunnen wij kinderen helpen die graag willen, maar waar thuis geen geld is voor lessen op kunst en cultuurgebied. U kunt het verschil maken! Uw bijdrage komt direct ten goede aan de kinderen. U kunt een eenmalige donatie doen of een machtiging afgeven voor een structurele donatie.

Direct een donatie overmaken?
U kunt een bedrag naar keuze overmaken op onze rekening:
IBAN: NL65RABO0153425628 tnv Stichting Jeugdcultuurfonds Eindhoven

Vergeet u niet bij mededelingen uw contactgegevens te vermelden? Met uw adres of e-mailadres maakt u het voor ons mogelijk u persoonlijk te bedanken.

U geeft les

Als cultuuraanbieder wilt u natuurlijk dat alle kinderen kunnen dansen, zingen, toneelspelen of schilderen?  Ook kinderen uit gezinnen waar geen geld is voor lessen en de benodigde attributen. Van hiphop tot harp: het Jeugdcultuurfonds helpt!

Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair. Als cultuuraanbieder kunt u geen aanvraag doen. Wat u wél kunt doen, is laten zien dat het Jeugdcultuurfonds kan helpen. U kunt bijvoorbeeld foldermateriaal neerleggen, een poster ophangen of het Jeugdcultuurfonds vermelden op de website. Laat ons weten wat u nodig heeft. Meer weten of materiaal aanvragen? Mail naar eindhoven@jeugdcultuurfonds.nl.

“Ik vind het zo cool om samen muziek te maken, ik heb daardoor geleerd beter te luisteren.”

Patrick, 8 jaar

Nieuws

Eindhoven Eindhoven
Muziek op de Dommel steunt Jeugdcultuurfonds

Van 2 tot en met 4 juni vond in Eindhoven een uniek muziekfestival plaats. Tijdens Muziek op de…

lees meer
Eindhoven Eindhoven
Books for life Eindhoven: JCF Eindhoven goed doel 2017

Op 1 april was de uitslag van de wedstrijd wie van de drie benoemde goede doelen in 2017…

lees meer
Eindhoven Eindhoven
Thinkwise Foundation steunt Jeugdcultuurfonds Eindhoven

De Thinkwise Foundation steunt het Jeugdcultuurfonds Eindhoven met een donatie van 2.500 euro. Met dit bedrag zorgt het Jeugdcultuurfonds ervoor…

lees meer