terug

December Tapes haalt 2650euro op!!

Het was een fantastische avond (22 januari jl.) voor het Jeugdcultuurfonds Breda! Onze voorzitter Peter van der Aalst kreeg tijdens de Cultuurnacht Breda uit handen van de organisatoren van December Tapes een cheque overhandigd van maar liefst € 2650,00! Dit mooie bedrag is de opbrengst van de verkoop van het gelijknamige album waarop 10 bands uit de regio Breda hebben samengewerkt. Bij de bekendmaking in PodiumBloos was ook Marianne de Bie, wethouder van Werk, Inkomen en Cultuur aanwezig. Zij sprak mooie woorden over het initiatief, ons fonds en het belang van cultuur.

Veel dank aan de organisatoren van December Tapes: Joep en Tom Gudde, Jeroen Stoot en Ramon van Gils van There There en Tom Prevoo voor hun geweldige initiatief en de overhandiging van de cheque. Dank ook aan de 9 andere bands; Awash, MacSwordsfish, Lost Lions of India, No More Jack, Windsup Space, The Material, InHale, Vagaboun en BB & van Berlo. Mede door deze bands is December Tapes een groot succes geworden.

Als laatste dank aan iedereen die de cd heeft gekocht of gaat kopen! Album kopen? ga naar http://www.decembertapes.nl/shop/ en draag bij aan meer cultuurparticipatie in Breda en ga genieten van de semi akoestische klanken van December.

DT2