terug

Dansproject ‘The Floor is Yours’ ook in Groningen

Het Jeugdcultuurfonds start samen met Mad Skills – dé expert op het gebied van Urban Culture en Sports – een dansactie om meer kinderen de kans te geven te dansen en deel uit te maken van een groep waar het gaat om het maken van plezier en vrienden. Een plek waar iedereen welkom is, of je nu wel of niet kunt dansen. The Floor gaat op 1 april in vijf steden van start, ook in Groningen!

In Groningen start in de laatste week van maart een serie van tien lessen met danscoach Lucas Winkel, bekend uit de urban dans scene en alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen meedoen! De lessen zijn een uitstekende manier om kennis te maken met urban dans. De kosten voor de hele serie danslessen bedraagt 25 euro. Als ouders de lessen niet kunnen betalen, wordt het lesgeld betaald door het Jeugdcultuurfonds.

Mee naar de battle!
Onderdeel van The Floor is Yours zijn vijf dancebattles van de Nederlandse Breakdance League in Utrecht, Rotterdam, Weert, en Groningen. Hier maken de deelnemers kennis met het wedstrijdelement van breakdance. Deelname mag, niets is verplicht. Het project eindigt op EMOVES, het Urban Culture festival in Eindhoven op 18 juni. De kinderen maken dan kennis met alle onderdelen van urban culture en kunnen dé internationale breakdance wedstrijd, de World Bboy Classic Final, bijwonen!

Waar en wanneer starten  de danslessen?
Danscoach: Lucas Winkel

Locatie: Simplon, Boterdiep 96 te Groningen

Start Workshop;
iedere woensdag 17.30 – 19.30 uur
29 maart (proefles) t/m 14 juni
(3 juni niet ivm vakantie)

Events: 2 april (Kick Off Utrecht), 30 april (Weert), 14 mei (Groningen), 4 juni (Rotterdam), 18 juni (Finale Eindhoven)

Meedoen?
Inschrijven kan op jeugdcultuurfonds.nl/thefloorisyours

We zien je graag op #thefloor!