terug

Binnenkort: The Floor is Yours!

 

Het Jeugdcultuurfonds start samen met Mad Skills – dé expert op het gebied van Urban Culture en Sports – een dansactie om meer kinderen de kans te geven deel uit te maken van een groep waar het, behalve om dans, gaat om het maken van plezier en van nieuwe vrienden. Waar iedereen welkom is, of je nu wel of niet kunt dansen.

Vanaf 1 april starten er in Utrecht, Weert, Groningen, Rotterdam en Eindhoven, via bekende danscoaches van Mad Skills uit de urban dance scene, speciale series van tien danslessen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. De lessen zijn een uitstekende manier om kennis te maken met urban dance. Daarnaast organiseren we in die steden vijf dancebattles waar de kinderen aan mee kunnen doen en/of naartoe kunnen. Uiteindelijk komt alles samen tijdens EMOVES, het Urban Culture festival in Eindhoven op 17 juni. Daar kunnen de kinderen  kennis maken met alle onderdelen van urban culture en dé internationale breakdance wedstrijd, de World Bboy Classic, bijwonen! Dit najaar willen we ook op andere plekken in het land starten om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven mee te doen, dus…ken je kinderen die niet naar les kunnen omdat er thuis geen geld is: laat het ons weten!

Meer weten of meedoen?

Download alle ins en outs van The Floor is Yours of neem contact op met info@jeugdcultuurfonds.nl.  En hou vooral onze speciale Facebook pagina en twitter @jeugdcultuur in de gaten! #thefloor #dansactie