terug

Benefietvoorstelling en actie Internationaal Stiltefestival

Het centrum van Breda vormt in juni 2017 het podium voor het 4e Internationaal Stiltefestival. Met een internationaal programma vol dans, mime, poppen- en schimmenspel, beeldende voorstellingen en spectaculaire acts richt het festival zich speciaal op kinderen, hun familie en begeleiders. Als enige in Europa brengt het Stiltefestival zoveel non-verbale voorstellingen bijeen voor een jong publiek.
Initiatiefnemer van het Internationaal Stiltefestival is dansgezelschap de Stilte. Tijdens hun vele tournees in het buitenland doen zij creatieve contacten op en ontdekken zij fantastische voorstellingen die zij willen delen met het publiek in Nederland. Naast de openbare voorstellingen zijn er volop mogelijkheden om met school een bezoekje aan het festival te brengen. Komt dat even niet uit? Dan komt het festival naar school toe!

Ook deze editie heeft het Internationaal Stiltefestival een prachtige en leuke benefietvoorstelling voor het Jeugdcultuurfonds Breda. Met daarbij nog een mooi actie om alle kinderen de kans te geven om deze mooie voorstelling te bezoeken.

Benefiet Voorstelling Tiger Tale / Tijgerverhaal 7+

Barrowland Ballet (GB)

Barrowland Ballet presenteert Tiger Tale, een ode aan de verrassing, aan het speelse en aan de fantasie.
Luister goed…. Hoor je dat? Dat gehuil? Dat gejank dat door alle muren en vensters te horen is? Er sluipt buiten iets wilds rond! Het meisje hoort het de hele tijd door haar slaapkamermuren. Haar ouders zitten vast in hun dagelijkse routine en merken niets. Tot de dag waarop het geluid binnendringt en het alles op z’n kop zet. Het blijkt een tijger te zijn!
De komst van de tijger is een ode aan de verrassing, aan het speelse en aan de fantasie.

Deze voorstelling staat op vrijdag 16 juni om 19.00 uur in het teken van het Jeugdcultuurfonds Breda.  Kijk hier voor de trailer.

Locatie:
Chassé Theater MK2Zaal

Kaarten:
https://stiltefestival.com/nl/voorstellingen/voorstellingen/tiger-tale-tijgerverhaal/

Geef me de vijf!

Het Internationaal Stiltefestival vindt het belangrijk dat álle kinderen een kans krijgen om mooie voorstellingen te bezoeken. Help mee dit te realiseren en doe mee met ‘Geef me de vijf!’.

‘Geef me de vijf!’: bestel 5 kaarten voor de benefietvoorstelling voor het Jeugdcultuurfonds Breda op vrijdag 16 juni. Wij zorgen dat deze kaarten voor de voorstelling van Tiger Tale / Tijgerverhaal bij de juiste kinderen en gezinnen terechtkomen. Daarvoor werken het Internationaal Stiltefestival en het Jeugdcultuurfonds Breda samen. Tevens gaat de opbrengst van deze voorstelling naar het Jeugdcultuurfonds Breda.

Doe jij mee?
Je kunt zowel op persoonlijke titel als op bedrijfstitel meedoen. Voor €50,00 kan het festival al vijf tickets weggeven aan kansarme kinderen. We zetten ons in om brede ruchtbaarheid te geven aan de actie, met de insteek dat het festival toegankelijk wil zijn voor alle kinderen en daarvoor steun ontvangt uit de regio.

Wil jij meedoen aan deze actie?
Stuur een mail met je gegevens naar marketing@stiltefestival.com en geeft daarbij aan of je deelname op bedrijfs- of persoonlijke titel gebeurt (vermeld in het eerste geval uw bedrijfsnaam). Daarna ontvang je een factuur voor het bedrag van € 50,- (of een veelvoud daarvan, want uiteraard kan je ook 10, 15 of 20 kinderen blij maken).
Meer informatie vind je op de website van het Stiltefestival.