Ambassadeurs

SarabijNemo

Sara Kroos

“Je zou het nu niet meer zeggen, maar ik was een heel teruggetrokken, verlegen meisje. Nul zelfvertrouwen. In de klas was ik geen gangmaker, maar toneelles durfde ik wel. Daar ontdekte ik dat ik creatief kon denken, mijn fantasie kon gebruiken, liedjes kon schrijven. Daar kon ik mijn sores vergeten. Ik bloeide helemaal op”.

Sara Kroos won de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival in 2000 en kreeg landelijke bekendheid door haar optreden in het tv programma de Lama’s. Zij toert nu door het land met haar voorstellingen en presenteert op Radio 2 het programma ‘Sara op Zondag’.

 

Jorgeverkroost

Jorge Verkroost

“Iedereen kan zingen en dansen, maar echt les krijgen en jezelf ontwikkelen is niet voor iedereen weggelegd. Ik ben ambassadeur van het Jeugdcultuurfonds, omdat ik zelf wel die kans wel gekregen heb en dat gun ik ieder kind!”

Jorge Verkroost is acteur, zanger, presentator en als koordirigent/vocal coach verbonden aan het koor van Kinderen voor Kinderen.

 

 

 

AlidaDors

Alida Dors

“Een van de leukste en lekkerste dingen op aarde is voor mij ‘in de Flow zijn’, als ik lekker met dans bezig ben. Het zou vreselijk jammer zijn als sommige jongeren dit nooit zullen beleven vanwege financiële redenen”.

Alida Dors is hiphopdanseres, ze was van jongs af aan actief in verschillende danscrews en ontwikkelde zich tot een choreograaf die nieuwe bewegingsstijlen creeërt. Met haar stichting BackBone werkt zij aan de vernieuwing van de hiphop en trekt daarmee een jong publiek.

 

 

 

liza

Liza Ferschtman

“Voor ieders ontwikkeling is muziek belangrijk, maar voor kinderen helemaal. Daar zet ik me graag voor in. Ik heb er ontzettend veel zin in!”

Violiste Liza Ferschtman wordt nu al beschouwd als een van de meest interessante muzikale persoonlijkheden van deze tijd. Met haar gepassioneerde spel en grote podiumuitstraling weet zij het publiek te raken. De afgelopen seizoenen trad zij op in binnen- en buitenland met verschillende orkesten en beroemde dirigenten.