Skip to navigation | Ga naar menu

Sara Kroos

"Je zou het nu niet meer zeggen, maar ik was een heel teruggetrokken, verlegen meisje. Nul zelfvertrouwen. In de klas was ik geen gangmaker, maar toneelles durfde ik wel. Daar ontdekte ik dat ik creatief kon denken, mijn fantasie kon gebruiken, liedjes kon schrijven. Daar kon ik mijn sores vergeten. Ik bloeide helemaal op".

Sara Kroos won de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival in 2000 en kreeg landelijke bekendheid door haar optreden in het tv programma de Lama's. Zij toert nu door het land met haar voorstellingen en  presenteert op Radio 2 het programma 'Sara op Zondag'. 

 

Alida Dors

"Een van de leukste en lekkerste dingen op aarde is voor mij 'in de Flow zijn', als ik lekker met dans bezig ben. Het zou vreselijk jammer zijn als sommige jongeren dit nooit zullen beleven vanwege financiële redenen".

Alida Dors is hiphopdanseres, ze was van jongs af aan actief  in verschillende danscrews en ontwikkelde zich tot een choreograaf die nieuwe bewegingsstijlen creeërt. Met haar stichting BackBone werkt zij aan de vernieuwing van de hiphop en trekt daarmee een jong publiek.

 

Liza Ferschtman

"Voor ieders ontwikkeling is muziek belangrijk, maar voor kinderen helemaal. Daar zet ik me graag voor in. Ik heb er ontzettend veel zin in!"

Violiste Liza Ferschtman wordt nu al beschouwd als een van de meest interessante muzikale persoonlijkheden van deze tijd. Met haar gepassioneerde spel en grote podiumuitstraling weet zij het publiek te raken. De afgelopen seizoenen trad zij op in binnen- en buitenland met verschillende orkesten en beroemde dirigenten.

 

Keez Groenteman

"Als kind kreeg ik alle kansen om me muzikaal te ontwikkelen. Dat gun je iedereen!"

Keez speelt in de succesvolle "Jacco Gardner Band" en is de drijvende kracht achter de band Lola Kite, een driemansformatie die, naast Keez, bestaat uit Jasper Verhulst en Bram Vervaet. Begin 2011 kwam hun debuutalbum "Lights" uit bij Excelsior Recordings. Keez tourt met zijn band het hele land door. U kent hem misschien als drummer van de Groenteman-band, de huisband van de MaDiWoDoVrijdagshow van Paul de Leeuw.