Skip to navigation | Ga naar menu

De aanvraag doen – een kleine moeite, groot resultaat!

1. Alleen intermediairs kunnen een aanvraag doen. Zij zijn professioneel betrokken bij de opvoeding, begeleiding of scholing van het kind.

2.Lees eerst goed de voorwaarden op de lokale pagina waar je de aanvraag doet. 

3. Als je nog geen intermediair bent, lees dan de volgende stappen.

4. Na het inloggen kom je op de volgende pagina:

5. Hier kies je voor Intermediair worden? Wij vragen je naar je voor- en achternaam, de naam van de organisatie waarvoor je werkzaam bent en een telefoonnummer en een zakelijk e-mailadres waarop je te bereiken bent. Hotmail en gmail adressen beschouwen wij niet als zakelijke adressen.

5. Je aanmelding wordt gecheckt om te zien of je inderdaad de professional bent die ons systeem mag gebruiken.

6. Bij goedkeuring ontvang je binnen 7 werkdagen een e-mail met een bevestiging en daarin een link naar het aanvraagsysteem. Je wordt verzocht een wachtwoord aan te maken, waarmee je kunt inloggen in het aanvraagsysteem.

7. Eenmaal toegelaten als intermediair kun je voor zowel cultuur als voor sport een aanvraag doen. Uiteraard alleen als er een Jeugdcultuurfonds en/of een Jeugdsportfonds actief is in de gemeente waar het kind woont.

8. Als regel mag er niet tegelijk een cultuuraanvraag en een sportaanvraag worden gedaan voor hetzelfde kind. Sommige gemeenten maken hierop een uitzondering, check dus eerst de lokale spelregels, via onze website en die van het Jeugdsportfonds (www.jeugdsportfonds.nl).

9. Klik op onderstaande button om in het aanvraagsysteem te komen: